Sex tips för att få dina drömmar att gå i uppfyllelse.

1. Se till att drömmen är realiserbar till 50%. Den ska fortfarande vara spännande och lustfylld! Såklart! Den behöver ändå kännas möjlig på en liten nivå i kroppen för att du ska ta action på den. Det vi tror på kan vi skapa. Det måste kännas möjligt inombords. Skriv ner den. Specificera dina actions för att ta dig dit.

2. Släpp skulden av vara självisk! Känn att du klarar det. Du kan aldrig förverkliga dina drömmar så länge du tror att du är självisk. Det är inte själviskt att dela ditt budskap med världen, eller hur? När du släpper skulden börjar det komma in möjligheter och människor som gör din dröm möjlig. På riktigt! Jag skojar inte.

3. Låt aldrig någon säga åt dig vad du känner eller att du känner för mycket. Kom ihåg att äga dina egna intentioner. Saker blir inte alltid som vi önskar och människor kan kalla dig saker. Sätta dig i ett fack som du tror att du behöver leva upp till. Du kan bli missförstådd av andra. Låt dem kalla dig självisk, stöddig, pengahungrig eller vad det än må vara. Det handlar inte om dig.  Kom ihåg din intention och låt drivkrafterna inom dig ta dig framåt.

4.Kliv in i din dröm och känn den. Blunda och använd alla dina sinnen. Vad ser du? Vad hör du? Hur doftar det? Tillåt dig att gå in bakom scenen av din dröm. Dra in alla dina kvaliteter och vad de älskar med att vara ett med dina drömmar. Känn hur hela kroppen bara klickar in och njuter.

5. Ha kul! Detta är din dröm och ingen annans. Kom ihåg, detta är ditt liv. Tillåt dig att drömma. Var inte längre rädd för att drömma stort. Våga visa alla dina sidor. Om någon dömer dig så är det bara för att den personen skulle vilja våga vara som du. Döm inte tillbaka. Ha kul ändå! Dra dig mot möjligheter som är i linje med dig. Du är magisk!

6. Du behöver inte begränsa dig med att välja. Du kan få allt! Universum levererar när du verkligen är i linje med dina drömmar. Du kan vara hela du och vara framgångsrik. Du behöver inte hålla tillbaka. Visa hela ditt spektrum. Du kan skapa ett klädmärke och vara konstnär. Varför välja och begränsa dig?

Hur skulle du känna dig när drömmen befinner sig bakom dörren och allt du behöver göra är att öppna? Blunda och visualisera en stund över hur det känns i dig. Läs mer om mina tankar om detta här.

 

Var modig. Du har allt inom dig. Verktygen finns inom dig redo för att släppas fria.

Du är kvinnan som kan leva ditt drömliv. Du har möjligheten att vara hela du.

Släpp loss den vilda kvinna du har inom dig.

Christine

-Coach och idékreatör

4 thoughts on “Sex tips för att få dina drömmar att gå i uppfyllelse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *