Detta händer om du har dåligt samvete över dina drömmar……

När du känner dåligt samvete över det du drömmer om så kan den inte slå in. Det blir kortslutning i universum. Din dröm och dåligt samvete kan inte vara i samma rum. För att göra drömmen möjlig behöver du känna dig värd den.

Det är helt ok att vilja ha mer än det du har idag. Det gör inte dig till en “dålig” person. Lita på mig. Du vill utvecklas. Ha mer. Känna mer lust. Glädje. Skratta mer.

Känn inte dåligt samvete för att du vill ha mer än det du har idag. Det innebär inte att du inte uppskattar det du har. Det finns ett överflöd av allt. Känner du brist så upplever du brist. När du öppnar ditt sinne för överflöd så kommer du att uppleva det.

 

Jag vill ha frihet, självkärlek, trygghet i min egen kropp, glädje, simplicity, hälsa för alla, romantik, härVarande, fred på jorden, förståelse för varandras olikheter, stillhet, rörelse framåt, motorcykelkörkort, dykarcertifikat, mycket pengar, ett hus vid havet, balans, mer upplevelser, fokusering…..

 

Jag kan fortsätta i evigheter…. Vad vill du ha? Kommentera i bloggen. Kort eller långt. Vad vill du ha mer av och vem är du?

 

Kram Christine

One thought on “Detta händer om du har dåligt samvete över dina drömmar……

  1. Ekonomiskt oberoende. Renovera huset jag bor i. Renovera huset mamma bor i. Kunna vara hos mina barnbarn när jag vill. Ett hus på Gotland. Ja jag kan också fortsätta ❤💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *