Sårbarhet är magiskt och förändrar ditt liv.

Sårbarheten har kraften att driva ut dig från din komfortzon och vägleder dig till en starkare och mer autentisk version av dig själv. Samtidigt är det också läskigt och nervöst. Det kan vara så svårt att börja. Vi skapar livsföränderliga ögonblick när vi är sårbara.

Eftersom vi inte visar den sidan så ofta för vi inte vågar öppna upp vårt inre för andra att beskåda så får det stora och utvecklande konsekvenser. Efteråt känns det magiskt men känslan innan…. Örk!  Vi bygger upp vårt mod, tar språnget och sen återvänder vi till vår komfortzon ett tag. Vet du vad det betyder? Det innebär att vi inte praktiserar möjligheten att vara sårbar dagligen.

När vi börjar använda oss av sårbarhet i vår vardag, det är då vi skapar magiska ögonblick som får stor effekt. De små dagliga stunderna är de som hjälper oss att inse att sårbarheten inte behöver vara svårt. Efter ett tag blir sårbarheten en självklar vana. Men du måste börja först. Idag. Nu. Läs mer om mina tre sätt att öka sårbarheten i ditt liv här.

Det är inte försent att hänga på i “23 dagar av tacksamhet med en twist”! Vi börjar på måndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *