Dela dina kreativa idéer med rätt person.

Du vet den där känslan när du kommit på din bästa idé någonsin!

Du är exalterad och känner att allt är möjligt!

Du vill berätta för hela världen vilken superbra idé du kommit på!

När du väl berättar så möts du av frågor som;

-Har du tänkt på att….?

-Hur har du tänkt att det ska gå till?

-Kan du tjäna pengar på det?

-Hur ska du hinna med det?

 

Det som händer är att du förminskar dig själv och din kreativitet innan du ens testat! Du börjar att ifrågasätta om din idé är möjlig innan du ens har tagit steget i den riktningen. Du kommer på en massa anledningar till varför det inte är möjligt. Det handlar inte om att de inte tror på dig eller vill dig illa. De är viktiga längre fram i processen. Dela din idé med någon som verkligen låter dig sväva iväg i tankarna och ser möjligheterna utan begränsningar. Välj denna person med omsorg. Jag är en sån person. Älskar att sväva iväg och se möjligheter. Tänka utanför boxen. Det finns egentligen ingen box. Du skapar utifrån dina intentioner som vill göra världen till en finare plats. Det är så många idéer som inte blir av på grund av detta!

Vad har du för spännande idé som du behöver hjälp att komma vidare med?

Christine

– Coach och idékreatör

One thought on “Dela dina kreativa idéer med rätt person.

  1. Mitt dilemma är udda.. innan det är löst så gör jag ingen ting..
    Det verka ta … Går enbart på min mag känslan första.
    hand.. sen får jag koppling länk . Så det tar sin tid. Är inne på rätt tänk spår. . Så jag av vaktar . Min smarthet går förre en vad energin vill tycker.. . 😀 .. Dock skulle massa regn göra lyx underverk för en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *