Jag välkomnar augusti med mer lek och kreativitet! Häng med!

Jag slog upp mina ögon för en kvart sen. Känner mig fortfarande lite nyvaken. Det har regnat och jag andas in den härliga luften. Tar några steg på det blöta gräset som har längtat efter vatten. Njuter.

Sen kommer alla tankar. Det är dags att väcka liv i kreativiteten. Mer lek och reflektion. Därför kommer jag varje dag att här på bloggen och i min fantastiska FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” lägga ut en fråga, övning, film eller nåt annat. Jag har som vanligt inte tänkt utan följer det som känns kul. Jag följer min intuition.

Dag 1. Idag vill jag dra ett tarotkort till två personer. En som redan är med i min FB-grupp och en som väljer att kliva in i den idag för att blåsa liv i sin egen kreativitet. Häng med om det känns rätt!

 

Kram Christine

5 thoughts on “Jag välkomnar augusti med mer lek och kreativitet! Häng med!

  1. Å ja är med 💜 alltid roligt & härligt att läsa dina inlägg. Å dina mail om olika övningar & bra saker att tänka på i vardagen, de gör livet lite enklare.
    Tack 🌸

  2. Livet går vidare och jag ser fram emot att allt ska bli bättre i livet.
    Allt har varit ganska jobbigt.
    Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *