Ett bra verktyg för att öppna upp sitt sinne för nya möjligheter.

När jag vaknade idag så började jag fundera över min relation till min kropp. Jag vaknade tidigt men valde att ligga kvar och reflektera. Så många tankar om vad det innebär att vara hälsosam från ett inre perspektiv. Det är så många som sätter sina mål från ett yttre perspektiv utan att knyta an till en känsla. Jag håller på att sätta ihop en workshop för ett helt nytt sätt att nå sina mål för 2019. Jag berättar mer vid ett annat tillfälle.

 

Det är så gott att göra ingenting. Att bara vara. Verkligen bara vara. Utan att fokusera på något.

Stannar du upp och reflekterar? Vad innebär det för dig?

Vet du hur kraftfullt det faktiskt är att stanna upp och sortera dina tankar, känslor och upplevelser?

Det som händer när du ifrågasätter dina handlingar så ökar du din förmåga att se saker från ett objektivt sätt.

Reflektioner hjälper dig att förstå hur många föreställningar som inte är dina egna. En del behöver du släppa taget om för att växa. Du börjar att se nya samband och dina upplevda hinder börjar sakta få ett sammanhang. Din acceptans för att alla är olika ökar när du förstår dig själv.

”När du har hittat din individualitet är det inte svårt att skapa utrymme för det som behöver få större plats i ditt liv.”

– Fria Fåglar Flyger

 

Kram Christine

 

One thought on “Ett bra verktyg för att öppna upp sitt sinne för nya möjligheter.

  1. Satt i min ensamhet (som inte känns så betungande längre), och funderade på plus och minus.
    Trots allt så väger plussidan tyngre.
    Har så mycket att vara tacksam för. Så nu ska jag gå ut på min fina balkong, tända ett ljus. Och bara
    vara!
    En sån härlig kväll är synd att missa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *