Vad är mod för dig?

Mod är ett mycket laddat ord. Det betyder så olika saker för alla. Kanske nåt som du tycker krävs otroligt mycket mod känns enkelt för någon annan. Det som en dag krävdes en stor portion mod kan kännas enkelt efter ett tag. Det handlar om att våga visa sig själv vad som är möjligt. Det som är ännu viktigare är att komma ihåg hur modig man har varit och fira det. Fira varje framsteg.

Mitt hjärta ger mig mod. Kraften kommer från mitt ego. När jag följer min intention vet jag att det kommer att bli perfekt! Då skapar jag inspiration för andra att göra detsamma….

Mod kan innebära att göra något som känns sjukt jobbigt! Sätt dig i framtiden och klappa dig på axeln för att du vågade!

Mod betyder så olika för alla. Lyssna på din känsla….

Mod kan vara att säga upp sig från ett tråkigt jobb.

Mod kan vara att släppa taget om traditioner som inte längre är betydelsefulla.

Mod kan vara att prata inför publik.

Mod kan vara att säga nej.

Mod kan vara att lämna ut din konst för andra att betrakta.

Mod kan vara att ge en komplimang.

Mod kan vara att säga högt vad du vill ha mer av i ditt liv.

Vad är mod för dig?

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *