Var är du och var vill du vara?

Den största gåvan du kan få och som du kan ge någon annan är din egen lycka.

Läs om den meningen en gång till.

Den största gåvan du kan få och som du kan ge någon annan är din egen lycka. 

Genom att röra dig mot din passion skapar du samtidigt ringar på vattnet för andra att göra detsamma. Människor kommer att följa dig som har samma längtan. Alla kommer inte att följa dig. En del kommer att lämna dig för att gå en annan väg. Sin unika väg.

När du befinner dig i ett tillstånd av äkta glädje så är du väl förbunden med källenergi. Du behöver aldrig skapa detta till någon annan. Alla har fri tillgång till det. De som inte har förstått detta kan försöka att hålla dig tillbaka och hämma dig. Stå stadigt i din kropp och led dig vidare.

Din lycka är inte beroende av vad andra människor gör. Andras lycka är inte beroende av vad du gör. Var uppmärksam på dina känslor. Det är de som attraherar den vibration som kommer tillbaka till dig. Fokusera på det du vill ha mer av i ditt liv istället för det du inte längre vill ha. Det är en riktig gamechanger!!

Var är du och var vill du vara?

 

Kram Christine

Förresten, gå gärna in på mitt nya instakonto och titta på min tavla som skapades när min dotter utmanade mig att måla bara med lila i olika nyanser. Art_by_christineL

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *