Frigörelse stimulerar kreativiteten och gör plats för nya idéer.

Det började med ett loppisfynd. Slutade med målning av köksvägg och två av mina tavlor åkte upp på väggen. 

Jag har spenderat dagen med att rensa ut. Tre sopsäckar än så länge. Så härlig känsla att släppa taget om gammalt för att göra plats för ny energi. 

Det är så otroligt viktigt att frigöra energi för att låta ny komma.

Att släppa taget är ett av de bästa sätten för att känna lätthet i livet. Vi går alla och släpar på sånt som tynger ner oss och som står i vägen för att låta det goda i livet få möjlighet att uppenbara sig. Varför? Till vilken nytta?

Frigörelse behöver inte betyda att förlåta någon eller något som har hänt. Det handlar om att du ska bli fri inombords och inte behöva lägga energi på de negativa tankarna som pågår inom dig. Det allra bästa är förstås att förlåta för då infinner sig en ännu större lätthet och frihet. Ibland är man inte redo och det är helt ok. Detta gör du för din egen skull och inte för någon annan. Du kommer att må så mycket bättre.

Negativa tankar har en förmåga att ha ett stort övertag i vårt huvud. Lägg då till att vi tänker ungefär 65.000 tankar per dygn och ca 95 % av dem är samma som dagen innan. Det blir 3500 nya tankar varje dag som antingen kan skapa glädje i livet eller inte.

Frigör dig från människor som inte längre ger glädje i ditt liv.

Vi utvecklas alla i vår egen takt. Det innebär inte att det är fel på någon. Det innebär att vi kan växa ifrån varandra en stund i livet för att sedan sammanstråla senare. Eller inte. Känn tacksamhet för deras tid i ditt liv och släpp taget om dem. Då gör man utrymme för nya härliga relationer att komma in i livet.

När du skapar ett tomrum i ditt liv med hjälp av frigörelsens kraft kan du ibland känna dig som att du befinner dig i ett vakuum. Det är helt ok. Då kan du vara säker på att nya tankar, kreativitet och relationer är på väg mot dig. Stanna kvar i din bubbla och känn dig sådär barnsligt förväntansfull. När du gör dig av med gamla tankar, idéer och saker så flödar det nya in.

Vill du ha mer kreativitet i ditt liv? Kliv in i min FB-grupp ”Skapa ditt kreativa drömliv”. Vi är över 500 medlemmar och det ska firas!

Längtar du efter mer tro på dig själv? Att stå stadigt i din egen kraft. Då ska du vara med på min tredje omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Här handlar det om att vända blicken inåt. Att varje dag känna tacksamhet för sig själv. Att hämta tillbaka den kraft du har inom dig som längtar efter att ta plats. Kommentera i bloggen med “YES” så skickar jag mer info till din mejl. Det kommer att bli en magisk resa! FB-gruppen är skapad och snart är det dags för mig att väcka liv i den men inlägg, bild och film. Häng med!! Detta är för dig som vill sätta gränser, lära dig att säga nej med gott samvete och göra saker som DU vill, inte vad alla andra tycker att du ska göra.

3 thoughts on “Frigörelse stimulerar kreativiteten och gör plats för nya idéer.

  1. Gillar ditt sätt att tänka! Men säkert blir det fler FB-grupper i framtiden.
    Så jag avvaktar. Är nog inte riktigt redo än!

    Men,,,, vilka fina tavlor du målar! Grattis till det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *