All framgång börjar med en idé.

Allt skapande började en gång med en idé. Alla framsteg började en gång med en idé om att röra sig framåt.

Det börjar med en intention. Tänk på din intention likt ett frö. När du har planterat ditt frö kommer det att blomstra om du vattnar och ger det din omsorg.
Det bästa med att plantera ett frö är att du inte behöver stirra på det varje sekund för att få det att växa.

Om du gjorde det så skulle kännas som en evighet innan du får det att blomstra.
Det finns 3 enkla saker du kan göra för att hjälpa ditt frö att växa.

1. Se till att fröet har planteras i rätt miljö. Detta gäller även för dig. Du behöver låta dina intentioner få en särskild plats i ditt liv. Hedra dem dagligen. Ge dem en plats och ge näring varje dag. 

2. Vattna ditt frö varje dag. Lite varje dag är kraftfullare än att du häller en hink med vatten en gång i veckan eller i månaden.

3. Låt solen lysa på ditt frö varje dag. Det innebär att du behöver tro på din intention. Visa kärlek till det varje dag och ha tillit till att du gör precis vad du behöver för att leva ditt kreativa drömliv.

 

Låt dina drömmar sakta komma till liv genom att ge dem näring varje dag. Ta en stund varje dag och sätt intentionen med ditt liv. Om du varje dag gör små handlingar som är i linje med ditt hjärta så kommer du dit. Nya dörrar kommer att öppnas. Möjligheter som kändes omöjliga blir plötsligt möjliga och självklara.

 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *