30 dagar av reflektion i september. #Dag1

2

Idag är det den 1 september och hösten är på väg. Jag ser fram emot att krypa upp i soffan med en filt och tända ljus. Bara mysa och njuta av livet.

Imorse när jag hade mediterat så kom en idé till mig. Reflektion och vilken kraft det bor i det. Vi är så upptagna med så mycket annat som tar vår tid. Dagarna snurrar i all hast och vi hinner knappt tänka efter om det är detta vi vill ha. Det är så otroligt viktigt att varje dag ta en liten stund för sig själv. Att lära känna sig själv lite bättre och ta reda på varför man är som man är. Varför man tycker som man gör. Att reflektera om sig själv bär på nycklar till ditt inre.

Därför kommer jag att varje dag i september ställa en fråga till dig som du ska fundera över. Svara gärna här i bloggen eller kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” där jag kommer att ställa samma fråga.

Känner du att du vill ta ett steg till och få tillbaka kärleken till dig själv? Då finns det även möjlighet att vara med i min “23 dagar av tacksamhet med en twist” där vi vänder blicken inåt och känner tacksamhet för oss själva. Det är en kraftfull övning som väcker liv i självkärleken och ökar självkänslan. Den kostar 123 kronor och startar den 9 september när vi har nymåne nästa gång. Kommentera i bloggen så skickar jag mer info.

Dagens fråga:

Fokuserar du på att göra saker och ting rätt eller att göra rätt saker?

 

Kram Christine

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke