30 dagar av reflektion i september. #Dag2

6

Dofter har stor betydelse i våra liv. Den kan ta dig tillbaka till barndomen på bråkdelen av en sekund.

Jag älskar doften av tomater och jag tas tillbaka till min morfars koloni där han odlade massor av grönsaker. Det var nåt speciellt att plocka tomaten från sin kvist och äta direkt. Eller att dra upp en morot och skölja av den i en regnvattentunna för att sen knapra på den.

Dagens fråga:

Vilken doft tar dig tillbaka till din barndom där du känner dig glad och trygg?

 

Längtar du efter att få tillbaka kärleken till dig själv? Då finns det möjlighet att vara med i min ”23 dagar av tacksamhet med en twist” där vi vänder blicken inåt och känner tacksamhet för oss själva. Det är en kraftfull övning som väcker liv i självkärleken och ökar självkänslan. Den kostar 123 kronor och startar den 9 september när vi har nymåne nästa gång. Kommentera i bloggen så skickar jag mer info.

Christine

-Coach och idékreatör

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

Lämna en tanke