Visa dina känslor för världen.

När du försöker gömma dina känslor är det bara ett sätt att undertrycka dem. De kommer ändå ut någon gång och kan bli mer intensiva när de äntligen kliver fram i ljuset. Det är naturligt att känna vad du känner. Uttryck dina känslor. Precisera vad det är du undertrycker och vad du behöver. Vad vill känslorna dig? Be sedan om det. Det finns ingen anledning att skämmas eller vara rädd för vad någon annan tänker om dig. Du behöver vara dig och du hjälper inte någon när du undertrycker dina känslor.

Det finns flera sätt att leva ditt liv. Det är ett val du gör. Allt i ditt liv baseras på dina val. Väljer du att visa hela ditt spektrum för världen kommer du till slut att hitta kraften. Stå stadigt i din kropp. Göra de valen som är bra för dig. Du kommer att dra till dig människor och möjligheter som tar dig framåt. Du kan göra vad du vill när som helst. Du har fri vilja.

Kom ihåg allt är ett val.

 

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *