30 dagar av reflektion i september. #Dag4

Mod är ett mycket laddat ord. För mig innebär det att följa mitt hjärta och inte lyssna på alla andra.

Mitt hjärta ger mig mod. Kraften kommer från mitt ego. När jag följer min intention vet jag att det kommer att bli perfekt! Då skapar jag inspiration för andra att göra detsamma….

Mod kan innebära att göra något som känns sjukt jobbigt! Sätt dig i framtiden och klappa dig på axeln för att du vågade!

Mod betyder så olika för alla. Lyssna på din känsla….

Mod kan vara att säga upp sig från ett tråkigt jobb.

Mod kan vara att släppa taget om traditioner som inte längre är betydelsefulla.

Mod kan vara att prata inför publik.

Mod kan vara att säga nej.

Mod kan vara att ge en komplimang.

Mod kan vara att säga högt vad du vill ha mer av i ditt liv.

 

Vad är mod för dig?

 

Längtar du efter att få tillbaka kärleken till dig själv? Då finns det möjlighet att vara med i min ”23 dagar av tacksamhet med en twist” där vi vänder blicken inåt och känner tacksamhet för oss själva. Det är en kraftfull övning som väcker liv i självkärleken och ökar självkänslan. Den kostar 123 kronor och startar den 9 september när vi har nymåne nästa gång. Kommentera i bloggen så skickar jag mer info.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *