Känslighet är en magisk gåva….Låt alla ta del av dina superkrafter!

Du har inga svagheter. Det finns en styrka bakom varje upplevd svaghet.

När du förstår det på riktigt förändras ditt liv totalt.

Känslighet, empati, medkänsla.

De är alla tre riktigt grymma superkrafter!

Tänk vilken styrka som finns i din känslighet!

–  Du är alert och kan känna av din omgivning.

– Du har känslospröt som gör att du kan känna av många nyanser.

– Du lägger märke till detaljer som många andra missar.

–  Du har möjlighet att hjälpa även de som försöker dölja sina verkliga känslor.

– Du hör det som inte uttalas i ord.

När du blundar för dina fantastiska gåvor som du har inom dig så missar jag och många andra mycket utveckling och kärlek. När du lyfter upp dina gåvor i ljuset kan jag och många andra ta del av dem och känna glädje. En wow-känsla!! Tjoho!!

Jag klandrar inte dig på något sätt. Dina gåvor och tillgångar kan vara så undantryckta att du inte ens är medveten om att du har dem. Är du medveten om dina styrkor? Är du medveten om vad du kan skapa i ditt liv? Vill du bli medveten om din inre potential? Är du redo?

Det är så lätt att se andras potential, precis som att det är så lätt att lösa andras problem. Det som händer då är att du ignorerar dig själv och lägger energi på någon annan. Det kan bero på att du är rädd för din egen framgång. Du är unik och har många fantastiska gåvor som behöver delas till oss andra.

Är det dags att äntligen kliva fram i ljuset? Jag vill dela din magiska resa. Snälla hör av dig! Din tid är nu.

Nu. inte sen. Nu. Nu Nu. Nu

Det är så viktigt att känna kärlek till sig själv oavsett vad som händer runt omkring. I med och motgång. Därför kör jag nu min tredje omgång av 23 dagar av tacksamhet med en twist!” Det är inte försent att hänga på! Den drar igång på söndag och du är varmt välkommen att delta. Vi behöver prioritera oss själva mera. Vi behöver sätta kärleksfulla gränser för att må bra.

2 thoughts on “Känslighet är en magisk gåva….Låt alla ta del av dina superkrafter!

 1. Hej ! Jo är medveten om allt det.
  Är så nöjd över mig själv. Sätter mig själv enu mer i fokus bearbetar min livs resa.
  Tappar upp bad mediterar bara vara .
  Skriver mycket det har hjälpt mig en hel del.. Har djur om kring mig. Klarar av mina gåvor
  Med flöda fritt. Har inte behov ha nån just för min egen del. Men vet var starka energin kommer i från.
  Men ta fatt våga. Jag är öppensinad. Men jag inte behov av jaga andra halvan. En gång i tiden så försökte jag reda ut den biten. Men som sagt då var personen i frågan inte mogen nog.
  Jag klarar av det hantera det ämnet. Mens hans själ lider av det känns det som.

  Så insset är nog unikt att jag tänker som jag gör.
  Många är avundsjuka i fysiska värden. Men har själv kämpat mig i egemom det hela.

  Mvh en som Älskar sig själv.
  Men lider ut av värmen som är i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *