30 dagar av reflektion i september. #Dag8

Vad vill du att andra människor säger om dig bakom din rygg?

Det behöver faktiskt inte vara negativa saker som sägs bakom ryggen på dig. Har du tänkt på det?

Både du och jag säger varje dag snälla saker om människor vi känner. Jag säger det även till dem när vi ses. Inte alltid men jag försöker att prata från hjärtat innan hjärnan funderar för mycket över om jag ska säga det högt eller inte…

Tänk så mycket glädje som sprids istället för negativitet när vi säger goda saker bakom ryggen på varandra! Jag storgillar!

Jag vill att andra säger att jag är sprallig men ändå inger ett lugn.

Jag vill att andra säger att jag är värdefull och klok.

Jag vill att andra känner sig glada i mitt sällskap.

Jag vill att andra säger att min mat är god och berättar det vidare för andra.

 

Listan kan göras hur lång som helst….. Vad vill du att andra säger bakom din rygg? Kommentera gärna i bloggen.

Det vore jättekul att höra dina tankar. <3

 

Längtar du efter att få tillbaka kärleken till dig själv? Då finns det möjlighet att vara med i min ”23 dagar av tacksamhet med en twist” där vi vänder blicken inåt och känner tacksamhet för oss själva. Det är en kraftfull övning som väcker liv i självkärleken och ökar självkänslan. Den kostar 123 kronor och startar den imorgon den 9 september när vi har nymåne nästa gång. Vi är redan ett gäng på 17 kvinnor som vill känna mer kärlek till sig själv. Kommentera i bloggen så skickar jag mer info.

Kram Christine

2 thoughts on “30 dagar av reflektion i september. #Dag8

  1. Hej! Jag är intresserad av 23 dagar av tacksamhet. Kan du berätta mer innan jag beslutar mig? Gör du utskick vis Mail eller är det vis Facebook .

    Med vänlig hälsning,
    Jenny Jakobsson

    1. Hej!

      Jag har skapat en FB-grupp där allt händer. Varje dag i 23 dagar är vi tacksamma för oss själva på tre olika sätt. Varje dag delar jag olika ämne/tema att reflektera över. Det kan vara i text eller video. Det beror på vad jag i stunden känner. Vi delar med oss i gruppen och vi lyfter varandra och peppar. Det är viktigt för mig att allt som sägs i gruppen stannar där. Det är en trygg plats att visa hela sitt spektrum. Varmt välkommen om detta känns rätt för dig! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *