30 dagar av reflektion i september. #Dag11

Att tappa bort sig själv för att passa in gör alla till förlorare.

De flesta gör det. Anpassar sig för att inte stöta sig för mycket med andra människor. Gör vad de kan för att passa in. Det är en överlevnadsinstinkt. Stöts man bort från flocken är risken att man inte klarar sig.

Kompromissar med sin inre starka röst för att bli älskad och accepterad. För varje kompromiss blir unikheten i dig mindre. Det handlar inte längre om att överleva. Du har kommit mycket längre än så. Det handlar om steget ovanför självförverkligande. Där finns LifeSpiderSystem (vill du veta mer, hör av dig).

När du fortfarande kompromissar kan du inte ännu kan uppleva riktig kärlek, glädje och acceptans. Du behöver vara autentisk innan du kan känna det på riktigt. Det är det livet handlar om. Att sätta ditt unika fotspår på jorden. Att visa alla färger som finns inom dig. Göra skillnad i världen.

Vem vinner egentligen på att du håller dig tillbaka?

 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *