Ibland känns våra drömmar så svåra att nå.

Ibland känns det som om det vi vill ha, är så långt bort. Det är lättare att bara gå tillbaka till den vi var. Tråkigt men enkelt. När vi väljer att göra en förändring för att följa våra drömmar och vårt hjärta, ställs vi inte bara inför en ny väg. En väg som vi inte har någon aning om hur den kommer att se ut men vi är också tvungna att lämna den gamla. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi har levt vårt liv i 20, 30, 40 år på ett visst sätt. Aldrig har vi egentligen pratat om hur det är att lyssna på sig själv och vad det verkligen betyder att lära känna sig själv på djupet.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi behöver ändra våra handlingar.
Vi behöver ändra våra vanor.
Det betyder att vi behöver ändra våra tankar och värderingar.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men i den processen är det så lätt att falla tillbaka i sin gamla version av sig själv och att styras av gamla rädslor. Därför faller vi ibland. Det är helt ok. Det gör vi alla.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Det är upp till mig att komma tillbaka och välja min passion om och om igen. Tills min nya väg känns enkel och självklar behöver jag aktivt röra mig i riktning mot min dröm. Även när det känns tungt.

Det här är inte något som förändras utan din hjälp. Vill du verkligen förändra och se dina drömmar bli sanna behöver du lägga ner kraft och energi. När det är lätt, när du tror på dig själv, när det är svårt, när du inte känner för det, när du har tappat allt hopp. Varje gång måste du ta dig samman och börja om. Välj det nya. Välj vad du verkligen vill ha i ditt liv.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lita på dig själv.
Lita på processen.
Lita på att du kommer dit.

Är det dags att börja utforska dina gömda drömmar?

Är du redo att väcka dem till liv?

I november öppnar jag upp för en ny och uppgraderad omgång av “Väck din inre konstnär till liv” 

Vill du skapa ditt kreativa drömliv med mig?

Så många kvinnor berättar för mig att det inte finns tid för dem. De har fullt upp med att serva alla andra.

”Jag har inte tid.”

”Jag har för mycket annat att ha koll på.”

”Jag svämmar över av förpliktelser till andra.”

”Jag räcker inte till.”

”Jag duger inte till något.”

Hur kommer detta att gå tillväga?

Jag kommer att skapa en Facebook-grupp där jag dagligen kommer att lägga ut en specifik fråga att reflektera över. Jag tror på kraften i frågor. Genom dem finner vi nycklar som öppnar nya dörrar. Varje vecka innehåller ett tema. När vi säger högt vad vi önskar så händer det häftiga saker. I denna gruppen lyfter vi varandra. Vi dömer inte någon. Alla kan dela alla sina tankar och bli bemött med öppen famn. Är inte det härligt?

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen

Vad kostar det?

Alternativ 1. Delta  själv för 499kr.

Alternativ 2. Delta tillsammans med en vän för 899kr.

Alternativ 3. Delta tillsammans med två vänner  för 1299kr.

När börjar den?

1 november.

Hur betalar jag?

Paypal, swisch eller bankkonto. Svara i kommentar i bloggen med ”Äntligen” och jag mejlar mer info och ett smakprov på vad som väntar.

Jag är supertaggad och längtar efter att connecta med alla magiska kvinnor!

Det kommer att bli en härlig höst!

Stor kram från mig till dig
Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *