Vill du väcka liv i din inre låga och visa dig för världen?

Jag är i full gång med min “23 dagar av tacksamhet med en twist” och jag är djupt imponerad av all den kärlek och omtanke som redan på dag 8 har byggts upp. Vilka magiska kvinnor som valde att kliva in i denna gruppen och uppmärksamma sig själv under de här dagarna med mig.

Det är tredje gången jag kör den och varje gång är unik. Det beror på vad som känns rätt att lyftas upp i ljuset, vilka kvinnor som deltar och min intuition. Jag sitter ner och planerar men det bli aldrig som jag tänkt mig ändå. Det som dyker upp gör det när det är meningen. Magiskt! Det är verkligen enastående vilken kontakt man kan skapa när alla känner sig trygga att visa sig. En av kvinnorna skrev idag att hon inte brukar dela med sig av de tankarna hon skrev i gruppen för vem som helst. Det gör mig så rörd. Vilken acceptans och öppenhet vi har.

Jag kommer att köra en ny omgång den 9 december. Superbra sätt att avsluta året och sätta nya intentioner inför 2019. Vill du vara med? Signa upp dig  genast så skickar jag mer info när det närmar sig.

 

Vem passar detta för?

Du som vill känna mer kärlek till dig själv.

Du som vill känna kontakt och närvaro med andra kvinnor.

Du som längtar efter självsäkerhet.

 

Vill du få mina kärleksfulla nyhetsbrev? Jag sitter i skrivande stund och funderar över nästa. Det kommer att innehålla nyhet om en en ny omgång av mejlkurs och en möjlighet att få en gratis coachsession med mig…. Signa gärna upp dig så du inte missar något! Du får samtidigt min freebie! Det kan inte bli mycket bättre än så!!

 

Kram Christine

2 thoughts on “Vill du väcka liv i din inre låga och visa dig för världen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *