Var din egen lyckohjälte. Gör plats för lek!

Ta dig tid att leka. Alltför ofta blir vi uppslukade av vårt “vuxenansvar” att vi glömmer bort att lägga tid för kreativitet. Forskning visar att lek är en viktig del av livet för alla, inte bara barnen.

Ge dig själv tid för lek! Låt din blick titta på världen med nyfikenhet och lust! Ta dig tillbaka till den tiden när du gjorde saker för att de var roliga och inte för att de var nödvändiga. Det spelar inte nån roll vad du gör så länge du regelbundet gör nåt som gör dig glad. Det är inte slöseri med din tid, tvärtom det skapar ett glädjefyllt liv.

 

Vad gör du regelbundet bara för att det är kul?

Hur kan du frigöra tid för mera kreativitet?

 

Vi är menade att vara lyckliga. Är du missnöjd med något område i ditt hjälp så vänd blicken inåt och ta reda på orsaken. När du vet så kan du göra nåt åt det.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *