365 dagar att upptäcka mig själv. Ny kärleksfull utmaning!

Härom dagen fick jag en ny idé. Vi lever alla våra upptagna liv och låter dagarna swisha förbi i rasande fart. Jag tycker att det är otroligt viktigt att varje dag stanna upp och ha ett samtal med sig själv. Det behöver inte ta så lång tid men att lägga tid på sig själv medvetet.

Du som känner mig vet hur superviktigt det är med ensamtid i tystnad för mig. Det spelar ingen roll om jag har en massa planerade aktiviteter som är roliga och lustfyllda, får jag inte tid att återhämta känns de bara som ett tvång.

Nu kör jag igång med en ny idé som är långt ifrån färdigtänkt och det känns kul! Varje dag kommer jag att ställa en fråga i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att upptäcka nya tankar vi bär på inom oss. Jag kommer att göra på olika sätt tror jag. Ibland med en enkel fråga, ibland med en liten filmsnutt och ibland något helt annat som jag ännu inte kommit på. Det kommer att vara enkla och raka frågor och det kommer även att vara coachande frågor. Jag kommer även att ha stunder då jag sitter och ställer coachande följdfrågor för att hjälpa dig ta reda på vad som egentligen ligger bakom. Känns det inte bra så är det helt ok. Då kan vi ta det på PM.

Varje månad kommer jag att skapa en printable med alla månadens frågor så att man kan skriva dem för sig själv. Häng med in!! Jag har precis ställt den första frågan och väntar på alla härliga kreativa svar!! Vilken utmaning detta blir för mig! Jag hoppas att jag kör fullt ut i 365 dagar! Jag kunde valt att vänta till den 1 oktober men jag kan inte hejda mig!! Hihi!

Jag öppnar även upp för ett kreativt samtal med mig. Passar inte tiderna så kan vi säkert hitta en annan. Mejla mig för mer information. Kostnad? 555 kronor.

20 oktober 13.00

20 oktober 14.30

27 oktober 13.00

27 oktober 14.30

 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *