Vad gör man om man inte vet vad man drömmer om?

Jag har börjat en ny utmaning i min FB-grupp för dig som har missat. #365dagar för att upptäcka mig själv. Varje dag under ett helt år ställer jag en fråga. Den kan vara lätt, lite klurig eller till och med svår att sätta ord på. Häng gärna med!!

Gårdagens fråga handlade om drömmar och en kommentar var “Jag vet inte vad jag drömmer om”. Jag älskar att vi visar alla våra känslor i denna gruppen och inte bara en fasad av ett perfekt yttre. För vi har alla dåliga dagar när vi känner oss små och värdelösa. Alla.

 

Alla människor har drömmar. Alla. Ibland låser det sig för man tror att de behöver se ut på ett visst sätt. Nej, dina drömmar är dina och du bestämmer hur de ska se ut. Du skapar ditt kreativa drömliv.

Jag blir allt lite ledsen när jag hör de som inte vet vad de drömmer om eller vad de längtar efter. De har ingen riktning. Var börjar man liksom?

Det är helt ok att inte veta men du saknar inte drömmar eller mål. Du behöver blåsa liv i tanken på dem. Har man tryckt undan dem länge så behöver man tillåta dem upp i ljuset. Utan värdering. Bara låta dem få växa och expandera.

Dröm stort. Dröm litet. Men älskade du, dröm!

Dina drömmar är dina. De har byggts upp under hela ditt liv. Dag för dag. Bit för bit.

Unika för dig. Ditt unika uttryck.

De vill sprängas ut ur ditt hjärta! Explodera! Inte längre spelas upp i ditt huvud om och om igen.

Dina drömmar vet att du har allt inom dig för att nå dem. Vägen dit bestämmer du.

Du har kontroll över när du tar första steget. Du känner det.

Var inte rädd för att vara nybörjare. Varje steg räknas.

Men var börjar man om man inte vet vad man drömmer om?

Jag vill börja med att säga att det är helt ok att vara nöjd med sitt liv. Samtidigt är det så viktigt att sväva iväg i sina drömmar. Tänk tillbaka på när du var liten. Vad tyckte du var roligt då? Det var en tid när man gjorde saker för att de kändes kul och inte nödvändiga. Lek och lust!

Vad drömmer du om?

Vill du utforska vidare?

Jag bjuder in för två kreativa samtal nästa vecka. Bestäm dig fort för tiderna brukar gå åt snabbt…. Kommentera i bloggen.

27 oktober 13.00

27 oktober 14.30

Samtalet beräknas ta en timme och jag kommer att skicka frågor att reflektera över innan vi kör igång. Passar inte tiderna men du känner att detta är rätt för dig, hör av dig så löser vi det….

Kostnad: 555kr

 

Kram Christine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *