30 dagar av reflektion i september. #Dag22

Du vet att det gör ont att ha en glasskärva i foten och du skulle inte få för dig att låta den sitta kvar. Du vet att för att huden ska läka så måste du ta bort orsaken till såret. När såret är rengjort kan det läka. Den lilla stunden när du drar ut glasskärvan och känner smärtan står vi ut med för du vet att läkning kommer att ske.

 

Om du väljer att hålla fast vid smärta, dåligt samvete och ilska så ger du det näring. Ju mer näring desto större och kraftfullare kan det bli. De sakerna har makt över dig så länge du själv väljer att hålla det kvar. Kroppen kan inte läka förrän du väljer att släppa den fri. Släpp dem! Låter det svårt och jobbigt så börja med något litet.

Vad behöver du släppa taget om?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *