Tar du dig tid att reflektera över din dag regelbundet?

För mig har september varit en månad då jag reflekterar. Tänker. Känner. Vad vill känslan förmedla? Vad behöver jag lära mig? Detta innebär att jag behöver otroligt mycket tid för stillhet och tystnad.

Jag har skrivit mycket. Skapat mycket som jag ännu inte delat med någon. När jag är redo kommer all min kreativitet att explodera inför alla andra. Jag lägger inte så mycket kraft på hur det kommer att landa hos andra. Jag har en klar bild av min intention, drivkraft och passion. Vad mer behövs liksom?

Jag är mitt uppe i skapandet av något helt nytt och underbart!! En ny gemenskap av kvinnor som lyfter varandra. En plats där bohemen, glamour-girl och [entillsomjagännuinteharnamntill] får en helt ny arena. Jag har inte alls tänkt klart utan är bara i startfasen…. Det är ett helt nytt koncept. Nytt sätt att sätta mål som du kan hålla. Målet är kopplat till en känsla istället för prestation. Jag vill inte alls kalla det mål egentligen men har inte än kommit på mitt nya ord för det. Spännande!! Vill du veta mer? Kommentera i bloggen med “YES”

Tar du dig tid att reflektera över din dag regelbundet?

 

Kram Christine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *