Det som är självklart för dig kan vara någon annans dröm.

Jag har väl inte gjort nåt speciellt? Jag har ju bara varit mig själv!

Så går mina tankar ganska ofta faktiskt. Jag får ofta höra vilken skillnad jag gör för andra på många olika sätt. Såklart blir jag glad och rörd över det. Ibland blir jag verkligen generad. Jag har fått otroligt mycket bra feedback när jag kört mina “23 dagar av tacksamhet med en twist”[ny omgång i december. Kommentera med “Blåbär” i bloggen om du vill vara med i nästa omgång]. Responsen har varit att den övningen har stor betydelse i deltagarnas liv. Att de ser fram emot mina kärleksfulla uppdrag, övningar och små filmer jag lägger upp i gruppen och det gör jag också! Det är superkul och jag är så glad att jag agerade första gången utan att tänka efter hur det skulle gå till. Det brukar bli bra när jag följer hjärtat och hjärnan får liksom hänga med några steg bakom. Min intention var att skapa mer kärlek till oss själva och värdesätta oss själva. Vi har så lätt att glömma bort oss själva.

När jag får alla fina komplimanger så kommer alltid tanken “men jag är ju bara jag, det är väl inte så märkvärdigt”. Sen när jag lyfter denna tanken med mina fantastiska coachkollegor/ vänner så möts jag alltid av att det som är självklart för mig är inte självklart för alla andra. Alla har sina unika liv och förväntningar. Det är så härligt att det  kan skapas så mycket vackerhet och förståelse enbart genom att vara mig.

Jag har varit uppe i varv den senaste veckan. Mycket möten, människor och aktiviteter. Jag omfamnar min stillhet innan jag växlar upp till nästa nivå. Jag behöver tid för stillhet. Att vara och att andas. Inget sus eller brus. Jag tjatar mycket på mina klienter att fira varje framgång. Jag ska lyssna på mina egna klokheter och fira att jag tar mig närmre mig själv för varje dag. Jag pratar också mycket om att klappa sig själv på axeln och det är ju faktiskt bara en halv meter från en spark i häcken! Och det behövs ju också ibland!  Hihi 🙂

Jag har också kommit på att det är rent av elakt att inte dela med sig av sina drivkrafter och intentioner till världen. Läs mer om det en annan dag. Ha en underbar kväll!

 

Christine

– Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *