Lyft fram din inre styrka från ditt förflutna.

Du kan inte förändra det förflutna.

Du kan inte glömma saker som har hänt i ditt liv.

Det förflutna kan du inte göra ogjort.

Vad kan du göra?

Acceptera det.

Ta reda på vilka styrkor du har fått.

Förändra ditt perspektiv på dig och din omgivning.

 

Saker händer i ditt liv som du behöver gå genom. Det kan vara roliga händelser och det kan vara riktigt tunga och jobbiga saker. Istället för att se sig själv som ett offer som råkar ut för tråkigheter så sträck på dig. Blunda och ta några djupa andetag. Ställ dig frågan; -Vad vill livet säga mig med detta?

Vad du än väljer att göra så kommer universum att knuffa sig närmre ditt syfte på jorden hela tiden. Det kanske inte ser ut så som du hade föreställt dig. Det betyder egentligen ingenting, eller hur? Det du behöver veta att du är precis där du ska vara just nu.

För att veta hur det känns att stå upp för dig själv behöver du också veta hur det känns att kämpa för det du tror på. Lär dig att lyssna på din kropp och vad den vill säga dig.

Det finns en styrka att hämta i varje händelse. Jag lovar. Det är inte alltid enkelt att plocka fram den på egen hand. Det är lätt att fastna i sitt eget tankemönster. Vill du ta hjälp av mig? Jag blandar kraftfulla frågor med intuition och säger det som kommer till mig. Det kan vara något som har betydelse just nu eller som du får en aha-upplevelse längre fram i tiden. När du är redo.  Mejla eller kommentera i bloggen så vi kan hitta en tid som passar oss båda. Kanske vill du ha virtuell support istället? Då kan du boka en timme med mig där vi skriver till varandra. Jag vet själv hur rädd man kan vara för att prata första gången. Vad har jag gett mig in på? Tänk om jag inte säger nåt bra? Tänk om det blir tyst? Det finns en uppsjö med “tänk om”. Jag vet!! Jag kan lova dig att det inte blir tyst. Blir det så, så är det för att du behöver tid att tänka och reflektera. Det är helt ok. Inget du säger kan eller är fel. Det är ord från ditt innersta.

Life happens for you not to you. -Tony Robbins

Kram Christine

-Coach och idékreatör

 

2 thoughts on “Lyft fram din inre styrka från ditt förflutna.

    1. “Hur” är inte så viktigt. Faktiskt. Det går inte att veta hur framtiden ser ut. Lyssna på intuitionen och låt den leda dig framåt. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *