Till dig som inte vet vad du ska bli när du blir stor……

Har du hela livet letat efter svaret på frågan “Vad ska jag bli när jag blir stor?”

Ibland tror du att du har knäckt nöten och känner dig så tillfredsställd.

Du grottar in dig och suger åt dig all ny information och tänker “Nu ska jag bli spjutvass på detta!”

Efter ett tag tröttnar du och du känner dig lika värdelös igen….

Åren går och du börjar känna paniken. Vad ska du bli när du blir stor?

Visst måste man välja en sak av allt som är intressant och kul? Eller?

Det är inget fel på dig! Tro mig, det är en styrka du har som du ännu inte har förstått.

En del människor vet tidigt vad de vill och går efter det men det är inte du. Heja dem!

Båda sorter behövs i samhället. Den ena är inte bättre än den andra. När de samarbetar sker magi!

Det finns inte bara en enda passion som du ska följa för att allt ska bli enligt planen.

Passion är inte en plan. Det är en känsla och den är lika föränderlig som molnen på himlen.

Att vara rädd för att välja “fel” jobb där du ska vara hela livet skrämmer skiten ur dig!

Du behöver inte välja. Hur känns det att läsa det?

 

Detta innebär inte att behöva förändra hela din världsbild. Du kan ha kvar ditt jobb, familj och din vanliga sociala omvärld. Det handlar om att ändra dina tankar. Vi tar reda på dina styrkor som du inte är medveten om. Tar reda på vilka värderingar som styr ditt liv. Är det dina eller är det något du har lärt dig att tänka? Vad vill du förändra för att göra plats för mer glädje? Vad finns redan i ditt liv som behöver nytänkande? Många frågor kräver många svar….

Jag håller på att skapa något för såna som dig så att du ska få kraft och mod att äntligen leva ett liv i linje med det du är ämnad att göra utan att säga upp dig från jobbet eller skilja dig från din partner {fast ibland är det nödvändigt att skilja sig eller att skaffa sig ett nytt jobb}. Genom att svara på kraftfulla frågor och delta i gruppsessioner med mig så öppnar vi upp för nya möjligheter. Yey! Att starta innan man är klar är bra. Det gör jag ofta! Ibland blir det superbra och ibland faller det platt. Men jag gör det. Jag vågar blotta mina idéer. Väntar inte på att någon ska tycka att det är en bra idé för att få bekräftelse. Känns det rätt så gör jag. Det leder alltid åt rätt håll. Detta är än så länge bara en idé och känner att jag måste följa den! Det känns rätt <3 Jag har ingen aning om vart det kommer att sluta.

Jag behöver hjälp. Vill du hjälpa mig? Jag tänker att jag letar efter dig som vill medskapa till en värld där vi fokuserar på passion och glädje istället för pengar och framgång. Inte för att det är något fel på att vilja ha pengar och framgång. Vi behöver genom passion och glädje få tillgång till pengar och framgång. Det är då vi mår som bäst! Anmäl ditt intresse till levandefrukost@gmail.com så tar vi det därifrån.

Snälla, häng på! Världen behöver din passion!

Kram Christine

 

 

 

 

6 thoughts on “Till dig som inte vet vad du ska bli när du blir stor……

  1. Jag vet inte när jag ska bli stor heller 🤗. Men jag har blivit klokare sen jag insåg att när omvärlden skapar jobb för att människor ska trivas – inte för att bättra på landets BNP – då vill jag vara med och bli stor. Så du har så rätt i du skriver. ❤

  2. Jag har i perioder trott att jag knäckt nöten om vad jag vill bli när jag blir stor. Men den är knepig. För så länge man måste jobba ger man som jag ser det bort en stor del av sin värdefulla livstid till företag som tar en för given och äger ens dagar och tid mot att man får lön. Jag vill äga mitt liv och min tid. Jag vill vara fri. Jag känner mig ibland som en dresserad katt.

  3. Måste man blir stor? Jag är 30 år känner mig mindre än någonsin. Alla vuxenmåsten sköljer över mig och ibland slår de om kull mig. Nej jag vill inte bli stor på heltid. Men för att livet ska funka så är jag stor ca 10 % av veckan.

    1. Nej, man måste egentligen ingenting. Man behöver göra det som känns bra. Du behöver säkert inte göra alla vuxenmåsten. Det kan vara så att det är någon annan som tycker att du måste göra dem…. Tack för dina tankar <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *