7 saker du ska sluta med för att älska din kropp mera. #dag5

Jag kommer att fokusera november månad med små reflektionsfrågor. Jag kommer att dela dem både här och på min gilla-sida. Skulle bli så glad över massor av kommentarer så jag vet vad du tänker. Så att jag kan lära känna dig bättre.

Jag inleder sista dagarna av oktober med sju saker du ska sluta med för att älska din kropp mera.

5. Sluta låta kommentarer från andra definiera hur du känner dig.

Om någon säger att du är ful eller har en stor näsa, bär du runt den tanken hela dagen?
Låter du andra trycka dig ner?

Det är faktiskt så att de flesta mobbare faktiskt har mycket självhat inom sig. Mobbare tycker om att göra narr av andra för det får dem att känna sig lite bättre. De tror att genom att såga någon annan vid fotknölarna så är de lite högre än den personen.

Man kan inte kontrollera mobbarna. Vi kan däremot styra våra egna tankar och stå kvar i vår egen kraft och älska vår kropp.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *