7 saker du ska sluta med för att älska din kropp mera. #dag6

Jag kommer att fokusera november månad med små reflektionsfrågor. Jag kommer att dela dem både här och på min gilla-sida. Vill du se mer av mig och min bild och röst så rekommenderar jag dig att följa min gilla-sida. Där kommer jag att dela dagens reflektionsfråga i video (tror jag)….  Skulle bli så glad över massor av kommentarer så jag vet vad du tänker. Så att jag kan lära känna dig bättre.

Jag inleder sista dagarna av oktober med sju saker du ska sluta med för att älska din kropp mera.

6. Sluta tro att du inte är bra nog.

Alla dessa negativa bekräftelser vi säger till os själva. Varför?
När du hela tiden säger åt dig själv att du inte är tillräckligt bra, blir det till slut din sanning.

Låt mig berätta nåt för dig här och nu, du är bra nog.
Din kropp är tillräckligt bra.
Ditt liv är tillräckligt bra.

Du är bra. Du äger. Du är magisk. Du är fantastisk.
Börja idag och skriv ner varför du duger, varför du är magisk.
Vad är det som gör dig, DIG?

Om du verkligen vill upptäcka dig själv, häng med på nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” eller följ min gilla-sida för reflektionsfrågor i november eller kliv in i min FB-grupp där jag är på dag 42 av 365 av frågor för att upptäcka sig själv. Igår ställde jag frågan “Vilka 3 händelser har haft störst inverkan i ditt liv?” Superhärligt att läsa alla svar och jag LÄNGTAR till nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” Helt magiskt vilken förändring som kan skapas när man kliver in i en gemenskap av acceptans.

Kram Christine

2 thoughts on “7 saker du ska sluta med för att älska din kropp mera. #dag6

    1. Menar du “23 dagar av tacksamhet med en twist”? Den drar igång den 9 december! Underbart avslut på året. Jag är så taggad redan nu för det ger mig och alla deltagare så mycket energi! Vill du hänga med?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *