7 saker du ska sluta med för att älska din kropp mera. #dag7

Jag kommer att fokusera november månad med små reflektionsfrågor. Jag kommer att dela dem både här och på min gilla-sida. Vill du se mer av mig och min bild och röst så rekommenderar jag dig att följa min gilla-sida. Där kommer jag att dela dagens reflektionsfråga i video (tror jag)….  Skulle bli så glad över massor av kommentarer så jag vet vad du tänker. Så att jag kan lära känna dig bättre.

Jag inleder sista dagarna av oktober med sju saker du ska sluta med för att älska din kropp mera.

 

7. Sluta vänta på din drömkropp.

Livet händer här och nu.
Varför leva varje dag i framtiden? Ja, det är bra att längta efter saker men det är så otroligt viktigt att lägga märke till den vackra kropp som du redan idag bär runt på.
Dessutom, genom att alltid vilja ha den där “drömkroppen” … svarar universum med att den önskan hela tiden ligger i framtiden.

Du behöver berätta för dig själv varje dag att du är vacker, att du är frisk, att din kropp är vacker precis så som den är.
När du talar i nuet reagerar din kropp med att känna sig frisk, vacker och älskad.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *