Detta hade jag aldrig gjort för ett år sen!

Jag har alltid tyckt att det är sjukt jobbigt att ta plats, att visa mig för världen. Började blogga för tre år sen men där kan jag ju ändå gömma mig lite grann. Det är mina ord och tankar men ändå ger jag mig själv möjlighet att redigera och ändra. Jag vet att jag pratade med en nära vän om detta och hon tyckte att jag var jättemodig. Hmm, jag känner mig inte särskilt modig.

Det är så lätt att glömma bort de framsteg man gör. I början tyckte jag att det var så jobbigt att dela mina tankar på bloggen. Så jobbigt. Efter ett tag blev det en del av min vardag och kändes mycket lättare. Jag glömde bort att det en gång var att kliva utanför min komfortzon. Modigt? Ja, jag kände mig modig i början.

Jag har nu påbörjat ännu ett så jobbigt kliv. Varje dag i november delar jag en reflekterande fråga i video på min FB-sida. Superjobbigt och kul! Min intention är att man ska bli medveten om sina tankar och öka sin självkärlek. Vi är så bra på att döma oss själva för småsaker. Vi glömmer bort hur magiska vi redan är. Vem är du? Vad tänker du? Frågorna som jag redan har ställt är:

Dag 1. Om jag kunde gå tillbaka 10 år i tiden, vad skulle jag säga till mig själv?

Dag 2. Vilka fem saker älskar jag med mig själv?

Dag 3. Vad älskar jag att göra när jag är ensam?

Dag 4. Vilka fem saker har jag redan uppnått i mitt liv hittills?

För ett år sen så hade jag aldrig vågat dela små videos på mig där jag delar mina tankar och visar mig själv. Idag gör jag det. Det tar fortfarande emot och jag känner att jag behöver enormt mycket mer ensamtid men jag gör det. Vad vill du våga göra för att utvecklas mot ditt mål? Jag skulle bli så tacksam för gillande, delande och pepp! Gå gärna in och följ min resa.

Länk till min FB-sida

Länk till min FB-grupp

 

 

Kram Christine

3 thoughts on “Detta hade jag aldrig gjort för ett år sen!

  1. Så roligt – jag med! Jag hoppade på #BusinessBoomUtmaning som handlar om just FB-live-videos – vilken synkronicitet! Lycka till – ju mer vi övar oss desto bättre blir vi på det, så ock att synas och ta plats!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *