Du kan inte styra andra människor men du kan välja din egen reaktion. Din reaktion är ditt ansvar.

Jag är positiv. Jag tänker inte positivt. Det finns en stor skillnad i de förhållningssätten. Det innebär inte att livet är små rosa moln. Saker händer. Motgångar kommer. Människor sårar mig.

Deras handlingar är deras. Inte mina. Alla har sitt bagage. Vi visar bara en bråkdel av vårt känsloregister. Det är inte många som vill visa sin smutstvätt för människor som de inte är riktigt trygga med.

Jag står för det jag säger och gör. De som känner mig väl vet att jag har den bästa intentionen för alla inblandade.

Det som kan uppfattas som en motgång eller problem ser jag som en möjlighet. Låter det konstigt? Ja, det tyckte jag nog också för några år sedan.

Jag tror att jag alltid tänkt positivt. Skillnaden med att vara positiv är att min självkänsla är hög och stabil idag. Jag är inte längre rädd för vad andra ska tänka om mig. Jag oroar mig inte för vad andra säger bakom min rygg. Jag vet att jag duger och är grym på mycket! När jag har den kraften i mig själv spelar det ingen roll vad andra tycker. De som accepterar mig och älskar mig stannar kvar. De andra faller bort och jag gör plats för mer kärleksfulla människor att komma in i mitt liv. Egentligen väldigt enkelt! men ändå så svårt ibland….

När jag möter en motgång eller problem så ställer jag mig frågan; Undrar vad detta vill säga mig?

Svaret kommer till mig snabbare för varje gång. Det kan krävas lite träning men det är definitivt värt det.

 

Christine

-Kreativitetscoach

 

Vill du höra mig och se hur jag ser ut på riktigt? Eller ja, nästan på riktigt…. Varje dag i november så delar jag en reflekterande fråga på min FB-sida. Följ med och låt dig inspireras!

Kliv in i min Facebookgrupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Den är för dig som vill lära känna dig själv och leva ett liv med autenticitet och lek. Vi behöver mer lek och skratt i vardagen, eller hur?

Häng med på nästa runda av “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Den är för dig som vill bli medveten om att det bor en vackerhet inom dig som vill komma upp i ljuset. Den drar igång den 9 december och kostar 352 kronor. Det är en superbra början att börja fylla din bägare av självkärlek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *