När en rädsla förvandlas till en ny. Jag fick mig en riktig käftsmäll igår!

Jag har inte varit med på Lifespiders bronzemöte * på länge men igår kände jag att det var dags. Vilken tur för mig! Vi inleder alltid med att checka in och berätta vad vi vill få ut av samtalet precis som man gör i en coachsession. Jag inledde med att jag tycker det är läskigt men ändå kul att dela mina videos som jag gör på min FB-sida nu i november. Birgitta sa att den rädslan jag trodde att det var, är inte den rätta. Det visste jag med när hon sa det. Hon är klockren på att få mig att plocka fram det jag egentligen tänker. Det kanske låter invecklat men det är det inte.

Sen pratade vi vidare om rädslor. Vet du om att det finns fyra olika rädslor? Man kan dela upp dem i fyra kategorier, behovsrädslor, drivkraftsrädslor, intentionsrädslor och framgångsrädslor. Alla dessa rädslor tas upp i Self-Coaching Program. Vill du veta mer så berättar jag gärna!

Käftsmällen jag fick som jag brukar få av Birgitta på ett kärleksfullt sätt var att jag är inte rädd för att synas som jag trodde; jag är rädd för att säga att jag inte är rädd för att synas. Hänger du med? Så länge jag håller kvar vid att säga att jag är rädd för att synas så får jag pepp och support i den resan. När jag säger att det inte längre är läskigt så kan jag uppfattas som uppblåst och att jag tror att jag är nåt. Jag fick i uppgift att gå tillbaka till “SCP” och lyssna på sessionerna om intentionsrädslor. Det gjorde jag och det kändes genast mycket bättre. Nu fortsätter jag min resa in i rampljuset! Tjoho!

 

Kram Christine

* Lifespiders bronzemöte är ett Zoomsamtal där alla som påbörjat Self-Coaching Program får delta. Mötet äger rum en gång i månaden och här delar man allt. Framgångar och misstag. Det man är fast i just nu och självklart allt annat som dyker upp.

Vill du höra mig och se hur jag ser ut på riktigt? Eller ja, nästan på riktigt…. Varje dag i november så delar jag en reflekterande fråga på min FB-sida. Följ med och låt dig inspireras! Dagens fråga var; Vilka fem personer fyller dig med energi?

Kliv in i min Facebookgrupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Den är för dig som vill lära känna dig själv och leva ett liv med autenticitet och lek. Vi behöver mer lek och skratt i vardagen, eller hur?

Häng med på nästa runda av “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Den är för dig som vill bli medveten om att det bor en vackerhet inom dig som vill komma upp i ljuset. Den drar igång den 9 december och kostar 352 kronor. Det är en superbra början att börja fylla din bägare av självkärlek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *