När du säger att du inte vet, behöver du inte heller ta nästa steg.

Igår hade jag ett fantastiskt samtal med en vän och coachkollega. Jag sträckte ut min hand till henne för jag behövde nya infallsvinklar på mina egna tankar. Kände mig fast. Det gör vi alla då och då. Jag kan passa på att berätta för dig att alla behöver en coach. Tillsammans vänder och vrider man på sina känslor och lyfter upp dem i ljuset. Allt känns så befriande och lättare efteråt.

Jag berättade att jag har det jobbigt med att se min egen storhet. Det är så lätt att gömma sig bakom rädslor som håller en tillbaka. Hon jämförde coachrollen på ett klockrent sätt. En dansare kan inte se sig själv eller hur vackert den utför sin kreativitet. Vi människor kan inte heller se vilken storhet det bor inom oss. Vi är uppväxta med att inte ta för mycket plats eller vara “för mycket” {vad det än må vara för dig}.

Jag fick ett meddelande från en följare där hon skrev att hon fick en vision av mig. Jag föreläste och använde min konst som rekvisita. Wow!! Jag blev så rörd. Ren glädje! Jag har drömt i hela mitt liv om att stå på scen och föreläsa. När jag igår pratade med Frida så svarade jag många av hennes frågor men “Jag vet inte”. Den drömmen har jag trott att jag skulle göra något annat med. Nä, det är inte på scen jag ska vara. Det är nåt annat som jag inte vet hur det ser ut.

Att svara så är tryggt. När jag säger att jag inte vet, behöver jag inte heller ta nästa steg. Det svaret bygger på att man försöker försvara sig och det var precis vad jag gjorde. Jag är ju rädd för min egen storhet. Jag är ju bara jag……

Nu när jag har blivit medveten om detta så har jag tillsammans med min man specificerat våra drömmar och vad vi önskar oss för 2019. Jag kan berätta att det innehåller en gård ute i skogen, lägereld att samtala kring, djur, en ombyggd lada som man kan övernatta i, bastu och en massa andra spännande saker. Idag är det den 11/11 [2+0+1+8]=11. En superb dag för att manifestera det man vill ha mer av. Vad innehåller ditt 2019?

 

Kram Christine

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *