Jag tror att boken jag vill nå ut med är påbörjad…. Vill du läsa min första sida?

Nu har jag tjatat länge nog om att skriva en bok. Så många jag har påbörjat utan att slutföra. Säkert beror det på att det ska vara så och de behöver tid att slutföras. Jag har en hel hög av idéer till böcker. Allt från min upplevelse av Samuels sjukdom när han var lite bebis till en kalender som innehåller reflektionsfrågor och massa annat smått och gott. Jag ändrar strategi med denna och delar med mig av bitar medans jag skapar den. Den kommer att skrivas i dagboksform och det betyder att de tankarna som dyker upp ska delas. Det blir lite som en blogg eller dagbok. Så enkelt men ändå så svårt. Det kan vara tankar som jag inte vill dela med andra och därför ska jag göra det. Det är viktigt att inte bara visa upp den positiva sidan. Vi har alla dagar när vi vill dra täcket över oss och gömma oss för omvärlden. Eller hur?

Jag har kommit på titeln som är: “Vad fan är det med mig och uppmärksamhet???” och jag kommer att skriva spretigt och yvigt om de tankar som dyker upp. Vet du varför? Den här delen är så otroligt spännande!! Jag har i min Lifespider en drivkraft som är exhibitionist (som älskar att synas) och en intention att det är ok att vara spretig (som vill berätta för hela världen att det är ok att vara sig själv). När de två (själ och ego) samarbetar så får de båda två näring och jag känner glädje till livet.

Vill du ta del av första sidan och delar av fortsättningen så behöver du signa upp dig på min mejllista. Imorgon bitti skickar jag ut ett kärleksfullt nyhetsbrev där man även kan läsa min första sida. Detta känns läskigt och kul! Har jag tänkt klart? Självklart inte! Jag är öppen för nya möjligheter för att nå ut med mitt budskap. När du signar upp dig får du samtidigt min pdf som heter “Gåvan med alla dåliga val jag har gjort”. Här hittar du länken. Om du läser detta för sent (efter 7.00 den 14/11) kan du kommentera i bloggen så skickar jag min första skrivna sida på min bok till dig.

 

Vill du höra mig och se hur jag ser ut på riktigt? Eller ja, nästan på riktigt…. Varje dag i november så delar jag en reflekterande fråga på min FB-sida. Följ med och låt dig inspireras! Dagens fråga var; Lever du ditt liv med integritet?

Kliv in i min Facebookgrupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Den är för dig som vill lära känna dig själv och leva ett liv med autenticitet och lek. Vi behöver mer lek och skratt i vardagen, eller hur?

Häng med på nästa runda av “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Den är för dig som vill bli medveten om att det bor en vackerhet inom dig som vill komma upp i ljuset. Den drar igång den 9 december och kostar 352 kronor. Det är en superbra början att börja fylla din bägare av självkärlek.

 

Kram Christine

6 thoughts on “Jag tror att boken jag vill nå ut med är påbörjad…. Vill du läsa min första sida?

  1. Bokprocessen är spännande! Jag har börjat och stannat. Varit passionerad och helt ointresserad. Vacklar fram och tillbaka. Vill ha tid. Ro. Jag är allt eller inget och kan inte skriva om jag inte har hela dagar utan avbrott, där jag bara kan köra. Hade förhoppning om att jag skulle kunna skriva på boken nu när vi lever ett annat typ av liv, men än har det inte blivit så. Snart kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *