30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG14

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

 

14. Vilken dröm kan du förverkliga i detta livet?

Kommer du ihåg att jag bad dig skriva ner alla dina drömmar härom dagen? Alla. Stora, små, nåbara, onåbara. Idag vill jag att du reflekterar kring vilka drömmar som du faktiskt kan förverkliga i detta livet. Öppna upp dig för möjligheter att de kan bli sanna. Vi sätter hinder för oss själva och sätter på oss skygglappar för att slippa ta steget mot drömmen. Så länge det bara är en dröm och sådär härligt diffus så behöver jag inte anstränga mig för att nå den. Eller hur?

Vilka dörrar kan öppnas när jag hittar kontakter som kan hjälpa mig vidare? Vågar jag ta hjälp av någon annan?

Spännande fråga idag också…

Stor kram från mig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *