30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG20

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

 

20. Vilken person är den viktigaste personen i ditt liv?

Såklart är du själv den viktigaste personen i ditt liv. Utan dig finns inte ditt liv…. Men idag ska du välja ut någon i ditt liv. Viktigt att det bara är en och inte flera. Vill du så kan du ju svara på denna frågan flera dagar efteråt. Skriv ner alla härliga egenskaper med denna personen. Lägg märke till vilken fin människa du har i din närhet. Varför inte dessutom tala om det för denna personen. Låt oss lyfta varandra med komplimanger och pepp!

 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *