Var din egen lyckohjälte. Jag skapar en julkalender med kreativa uppdrag! Yey!!

Jag hade inte avslutat min serie av reflekterande frågor på min FB-sida förrän en ny härlig idé dyker upp. Popcornhjärna har jag ibland! I like it! Jag fick idén och vet inte riktigt än hur det kommer att se ut….

Jag älskar min spretighet och jag älskar min mångkreativitet så därför har jag bestämt att göra Christine´s julkalender. Den kommer att innehålla massor av smått och gått. Små kärleksfulla uppdrag för att bidra till mer generositet och kärlek, reflekterande frågor (för jag älskar dem),

 

Ta dig tid att leka. Alltför ofta blir vi uppslukade av vårt “vuxenansvar” att vi glömmer bort att lägga tid för kreativitet. Forskning visar att lek är en viktig del av livet för alla, inte bara barnen.

Vi är menade att vara lyckliga.

 

Dagens uppdrag var att le mot fem främmande människor för att sprida glädje. Håller du inte med om att du blir på bättre humör när du ser någon le mot dig?

Följ mig på Facebook för att ta del av alla underbara uppdrag!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *