50% rabatt på “23 dagar av tacksamhet med en twist”!!! Endast i 24 timmar!

Det du ger uppmärksamhet växer. Det du ger uppmärksamhet växer. Verkligen.

Vad tänker du varje dag? Notera dina tankar….

Vad önskar du för dig själv? Notera dina önskningar….

Lyssna på dina drömmar. De är budskap från din själ.

Lägg energi och uppmärksamhet på vad du vill ha mer av.

Att bekämpa det negativa är slöseri med din tid.

Lek med dina drömmar. De är en del av dig.

Är du medveten om din kraft?

 

På söndag börjar “23 dagar av tacksamhet med en twist” där vi vänder blicken inåt och visar tacksamhet för oss själva på tre olika sätt. Det kommer att bli magiskt!! Bli medlem i min FB-sida “Skapa ditt kreativa drömliv” och ta del av mitt erbjudande på 50% rabatt. Tiden är kommen för att tänka på dig själv. Visa dig själv mer kärlek.

 

Kram Christine

2 thoughts on “50% rabatt på “23 dagar av tacksamhet med en twist”!!! Endast i 24 timmar!

  1. Ja. Det vi fokuserar på får vi mer av.
    Jag har insett det och agerar i stort därefter. Och det gör sån skillnad.
    Undrar hur många människor som hade mått bättre med sig själva och sin omvärld om de inte bara delade memes med den andemeningen utan faktiskt applicerade visdomen på sina egna liv. Sånt kan jag fundera över ibland.

  2. Visa dig själv mer kärlek! Det ligger så mycket i det. Jag funderar lite på det där med tankarna, att notera sina tankar… en av de frågor jag ofta ställer mig är om jag ska tro på mina tankar. Ibland är de helt fel och egentligen ett eko av gamla röster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *