Idag tog jag ett stort steg utanför min komfortzon!!

Jag gjorde det! Så länge jag tänkt att jag skulle vilja våga göra det… Jag pratar mycket om att varje steg räknas och det gör det verkligen. Jag tror att jag la ut i min FB-grupp för några veckor sen att jag skulle köra en FB-live. Sen fegade jag ur…. Var inte redo.

Nu har jag lagt ut små videos på mig själv i hela november. De har inte varit perfekta på något sätt. En del är jag supernöjd med och en del hittade jag massor av fel på. Jag lät hjärnan få hejda sig för jag vet att jag själv uppskattar när andra är autentiska och äkta. Det behöver inte vara perfekt. Sen kan man diskutera i det oändliga vad perfekt egentligen är.

Hela dagen gick jag runt och såg fram emot detta. Ingen nervositet över huvud taget.  Jag skulle gå live 13.30 och 13.20 kom det. Hjärtat började klappa så fort. Jag visste inte längre vad jag skulle prata om.

Lugna dig. Det löser sig sa hjärtat.

Det blev 5 minuter och jag pratade om drivkraft, intention och livsprojekt. Det var förmodligen någon som skulle höra detta. Det blir som det ska. Alltid.

Vill du se? Gå med i min grupp Skapa ditt kreativa drömliv”.

Vill du fylla på självkänslan? Häng med på “23 dagar av tacksamhet med en twist”

 

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *