Sex gåvor att ge din partner. Gåva sex.

De bästa gåvorna kommer inte från affären. De kommer från hjärtat.

I början av de flesta relationer visar man sin kärlek på många olika sätt. Allt från små kärleksbrev till spellistor på Spotify med ballader. Det skapar en känsla av samhörighet. Ju längre förhållandet blir, desto svårare kan det vara att ge den perfekta gåvan! Många upplever att kraven höjs för varje gång. Släpp det. Pengar har ingen betydelse. Det handlar om hjärtat och magkänslan.

De allra bästa presenterna kan inte slås in. De är de tankar och gester som kommer direkt från hjärtat.

Eftersom det är en tid på året när presenter är något alla funderat på är de sista dagarna på året ett perfekt tillfälle att förvandla din relation från underbar till magnifik genom att ge din partner dessa sex viktiga gåvor!

______________________________________________________________

Gåva 6- Lyssna aktivt på varandra.

I början på en relation hör du allt vad din älskade säger. Tyvärr, när man är tillsammans under en lång tid, är det vanligt att bli mindre uppmärksam. Vardagen kickar in och allt annat blir viktigare.

Såklart kan du förnya din förmåga till aktivt lyssnande. Är det helt okänt för er att göra det så börja litet och bygg efter det. Ingen mening att börja stort för att sen ge upp! Eller hur? Ni ska turas om att aktivt tala och lyssna på varandra. Gärna fyra gånger i veckan. Bättre med kortare stunder och oftare än en gång i veckan. Prata först om något som är viktigt för dig.

Var ärlig. Dela varandras personliga framgångar och sånt du tycker är spännande, givande och värt att fira. När det är din partners tur att prata så är det viktigt att lyssna utan att avbryta. Lyssna med en villighet av att ge och ta.

När vi är generösa med andra, skapar det fina känslor. Den andra personen börjar naturligt att ge tillbaka.

 

Läs de andra fem gåvorna jag delat med mig av här.

Gåva ett. Kärleksspråket. 

Gåva två. Passion

Gåva tre. Ge plats för ensamhet.

Gåva fyra. Spendera tid tillsammans.

Gåva 5-  Sluta kritisera varandra.

 

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *