Vem var jag för tre år sen? Lifespider-system förändrade mitt liv totalt!

Först och främst är det svårt att föreställa mig vilken förändring jag har gjort på bara tre år. Jag trodde aldrig att jag hade den kraften inom mig. aldrig i hela mitt liv. Det är svårt att förklara för någon vilken transformation man går genom i Self-Coaching Program. Det är det mest briljanta program som gjorts. Utan det hade jag inte varit där jag är idag kan jag lova! Jag vill dela med mig av en bit av min egen resa. Jag hoppas att du ska bli inspirerad och ta steget att påbörja den bästa resan i ditt liv.

 

Vem var jag innan SCP?

Jag var ganska nöjd med tillvaron men inte med mig själv. Jag satte mig själv sist på prioriteringslistan vilket gjorde att jag höll på att gå i bitar. Ingen såg hur jag mådde inombords. Kände inte att jag kunde klaga. Jag hade ju allt man skulle vilja ha men var ändå inte lycklig. Jag jämförde mig med alla andra och kände mig misslyckad. Alla andra verkade lyckas i livet. Att ta plats fanns inte på kartan. När jag var liten stod jag mer än gärna på scen och sjöng med min bästa vän. Nu ville jag bara försvinna i mängden.

När jag blev arbetslös 2014 kom min vändning utan att jag hade en aning. Jag snubblade över SCP och nu började den bästa resan i mitt liv! Det var också en jobbig resa. Sjukt jobbig! Jag som alltid trott att jag gillade förändring kom fram till att ja, jag ville förändra men jag ville inte ändra på något. Jag vet att jag inte är ensam om att tänka så. Jag var rädd att förändra mitt liv för tänk om det innebar att människorna i min närhet inte skulle älska mig längre. Tänk om de skulle tycka att jag blivit för mycket! Att jag tog för stor plats och att jag bara tänkte på mig själv. Jag ville så gärna vara älskad av alla.

Idag sätter jag mig själv högst på min prioriteringslista. Jag vet att jag är den viktigaste personen i mitt liv. När jag mår bra så mår min omgivning bra. När jag delar med mig av hela mig kan jag inspirera andra att visa hela sitt spektrum. Vi är ju inte här för att tona ner den vi verkligen är. Alla kan inte älska mig och jag har slutat att försöka behaga alla.

Jag gjorde mig av med mitt självförakt som jag byggt upp under hela mitt liv. Jag släppte taget om tvivel på min egen potential och gjorde plats för mina drömmar. Är du redo att göra din resa?

Imorgon delar jag med mig om mitt unika sätt att sätta “mål” inför 2019 som man inte glömmer bort eller förnekar redan i januari. Vill du ta del av det? Kommentera i bloggen så kommer det ett mejl till dig om det imorgon.

Jag öppnar upp för nya klienter. Varför? Jo, jag längtar efter kreativa samtal där jag hjälper dig att hitta nya nycklar till ditt inre. Jag kommer att berätta mer om detta i mejlet du får av mig.

 

Ha en fortsatt härlig vecka!

Kram Christine

One thought on “Vem var jag för tre år sen? Lifespider-system förändrade mitt liv totalt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *