Vilken tanke känns bättre? Gratis övning!!

Varje önskan innehåller faktiskt två saker på samma gång. Det du vill ha och frånvaron av det. Det är en enorm skillnad på att fokusera på de båda. Frekvensen är inte alls densamma. Många tror att de fokuserar på att träffa sin drömpartner när de i själva verket fokuserar på att inte förbli ensam. En del tror att de fokuserar på att förbättra sin ekonomi när all fokus är i bristtänkande.

När något som vi har längtat och drömt efter så länge inte ännu har kommit in i vårt liv så har vi fokuserat på frånvaron av den. Lita på mig när jag säger det.
Först när man börjar lyssna och bli lyhörd över vad känslorna har för budskap kan man skapa en vibrationsmässig förändring. Allt är vibration. Det du vibrerar attraherar detsamma. Det är vad attraktionslagen handlar om. Det du vibrerar kommer till dig.

Det är dags att identifiera frekvensen i din tanke. Spännande?
Denna leken leks på bästa sätt när du är ensam med dina tankar. Ingen annan vet bättre än du vad du känner, eller hur?

Kliv in i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av mitt worksheet (om du inte redan har hittat dit 😉 )

 

Är du nyfiken på att boka in ett kreativt samtal med mig? Det kan vara just det du behöver för att fatta mod att följa dina drömmar. Så många kreativa och härliga människor har inte den supporten i sin närhet. Låt mig bli din support, din hejarklack! 30 minuter att bara prata om dig! Hur härligt låter inte det?!

 

Kram Christine

– Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *