Låter du tiden hindra dig från att nå dina drömmar?

Hindrar tiden dig från att lära dig nya saker? Känner du att det tar för lång tid att lära  dig?

Kreativiteten uppstår i ögonblicket och det ögonblicket är tidlöst.

När du läker din kreativitet och låter den få näring som du länge längtat efter kanske du känner dig som ett barn. Varför då? Ett barn har ingen självmedvetenhet. Den bara är. Kliv in i den känslan! Den är mysig….

Det är så lätt att skylla på att det tar för lång tid. Lika bra att strunta i det för att det finns viktigare saker här och nu. Känner du igen dig? Koncentrera dig inte på resans längd. Varje dag är en dag i rörelse. Varför inte röra dig mot det du vill ha mer av i ditt liv? Njut av resan istället för slutdestinationen. Kreativitet har ingen början och inget slut. Den är.

 

En roman blir aldrig klar. Orden kan alltid justeras och redigeras i oändlighet. 

En tavla blir aldrig klar. Den kan alltid få nya svepningar med färg.

 

En kreativ handling kan inte avslutas. Man kan inte bli konstnär och vara klar. Det finns alltid plats för ny utveckling och nya kunskaper. Genom att fokusera på processen kan kreativiteten alltid kännas äventyrlig! Vem gillar inte lek och äventyr?!

Vad känner du inför att utforska nya främmande områden i ditt liv? Låt inte behovet av att visa upp något blockera dig. Gör ändå! Låt nyfikenheten leda dig.

När du är nybörjare är du ödmjuk och öppen för nya nervösa steg framåt. Det leder till inre framgång.

Fira varje framsteg. En bra tumregel är att varje dag göra en sak för sin kreativitets varande.

 

Vill du väcka ditt unika uttryck till liv? Längtar du efter att hitta svaren du har inom dig för att nå lycka? Vill  du känna dig levande? På riktigt. Känna att du styr över ditt liv. Jag möter så många kvinnor som har tappat sitt unika uttryck. Som i hela sitt liv varit där för alla andra och glömt bort att ge näring till sig själv. Det är dags för dig nu. Dags att låta passionen leda dig framåt.

Den tredje februari drar jag igång “Väck ditt unika uttryck till liv -Gör plats för kreativitet” och du kan läsa mer om det här och varför jag valde just den datumen och varför det är superviktigt att investera i din personliga utveckling.

Kram Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *