Möt rädslorna med öppen famn.

Jag är en vild kvinna. Jag möter mina rädslor. Möter mitt mörker.

Allt får lov att finnas. Tyck inte synd om mig när jag gråter.

Jag behöver hela mitt spektrum av känslor.

Glädje är en underbar känsla och för mig är sorgen också en underbar känsla.

Dansa in i mörkret, möt dig själv och skratta.

Du blir starkare och ömsintare.

Jag är stark nog att hålla dig när du behöver mig.

Du är inte svag. Du behöver en trygg plats att öppna upp.

Jag möter dig i dina känslor. Jag dömer inte dig.

Tillsammans lyfter vi dig till skyn där du är menad att vara.

När du kliver in i din feminina kraft är allt möjligt.

Vad väntar du på?

På söndag drar jag igång “Väck ditt unika uttryck till liv” och jag skulle bli så glad om du vill hänga med på den resan! Vi kommer att inleda med att ta reda på vem du är. Vad du går igång på. Det är så många människor som trampar runt i gamla fotspår och är olyckliga. Det är dags att förändra det en gång för alla. 

För 246 kronor kommer du tillsammans med mig öppna upp nya tankebanor och göra dig redo att möta världen med ny kraft. Det behöver inte innebära att förändra hela ditt liv. Jag vill inte vända upp och ner på dig. Jag vill att du ska förstå att du har ett unikt syfte på jorden. Det finns en anledning till att du är just här. Just nu.  Kommentera med “YEY” i bloggen så berättar jag mer.

Christine

-Coach och idékreatör

One thought on “Möt rädslorna med öppen famn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *