Hitta en trygg plats att berätta din historia. Din sanna historia.

Berättelser har sån kraft. De kräver inte att vi gör något, är något eller reagerar på något. Vi behöver bara lyssna… De har en lugnande effekt på kroppen och själen. Läkande bor i berättelserna. De framkallar spänning, sorg, frågor och längtan.

Jag hoppas att du låter berättelser hända dig.

Låt de arbeta med dig.

Vattna de med blod, tårar och skratt tills de blommar.

Tills din knopp brister ut i blom.

Att berätta din historia för andra är helande och så mycket mer än berättelsen i sig. Du delar ditt liv genom kraften i historien. Må vi som kvinnor aldrig sluta stötta varandra i berättelserna som manifesterar våra drömmar.

Vill du dela din berättelse på en trygg plats?

Tänk att sitta i ett vackert ombonat rum. Rökelsen är tänd. Sittkuddarna är placerade i en cirkel. När du öppnar dörren till platsen möts du av en välkomnande kram. En lång kram som är varm och ärlig. Du dricker en kopp te och landar in i ditt sinne. När du är redo sätter du dig på en kudde som talar till dig. Blundar. Mediterar i stillhet. Öppnar dina ögon och möts av kärlek. Detta är platsen där allt får finnas. Alla berättelser delas utan dömande. Bara kärlek och omsorg. Mörker som ljus. Detta är platsen där du får kraft att våga stå i ditt sanna jag.

Detta är en idé som kom till mig för några dagar sen. Jag vill skapa en plats att berätta sin historia på och mötas av kärlek. En dag för att lära känna sig själv på djupet, måla, leka, äta raw food och bara vara. Inga krav på något. Det som händer är meningen. Följa känslan. Flödet. En dag för att hämta hem sig själv. Någonstans på landet. Låter detta intressant? Kommentera med “Yes please” och jag spånar vidare…..

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *