TEMA 2 – Drömmar och lust

Idag inledde jag vecka två av fem i min FB-kurs. Det är så magiskt roligt!! Jag får vara jag och inspirera andra härliga människor att hitta nycklar inom sig för att öppna nya dörrar.

Förra veckan handlade om att lära känns sig själv och väcka sin kreativitet. Denna veckan handlar om att ta reda på sina drömmar och vad som får oss att känna lust. Lust till livet! Lust att vara sig själv. Att kliva in i sin kraft.

Först och främst behöver man ta reda på vad man drömmer om. Ofta gnäller man på sitt liv men man har egentligen ingen aning om hur eller vad man vill ändra på. Så länge man inte vet, trampar man i samma fotspår och gnäller på saker som saknas i livet.

Ta reda på vad du drömmer om istället för vad du saknar. Det är otroligt stor skillnad. Ibland kan det kännas så långt borta att ta sig tid att ta reda på vad man drömmer om, längst där inne. Nu menar jag att vara ärlig och autentisk istället för att lista en massa drömmar som man “borde” vilja ha.

Låt mig förklara. Alla människor drömmer inte om familj, Volvo, hus eller en chefsposition. Det är helt okej att inte vilja ha något av detta. Många drömmer i hemlighet om andra saker men vågar inte säga det högt för att det inte är det man “borde” drömma om.

Snälla, älskade du. Säg din dröm högt till någon. Till en person som inte dömer dig. En person som stöttar dig. Har du ingen sån person i ditt liv ännu så vill jag vara den personen för dig.

Vill du redan nu anmäla ditt intresse till nästa omgång av denna kurs som heter “Väck ditt unika uttryck till liv”? Kommentera med “Yes” i bloggen och jag berättar mer. Den drar igång i sommar.

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”? Det är en superomvälvande kurs som får dig att vända negativa tankar om dig själv till att bli medveten om din egen kraft. Häng med! Kommentera i blogg med “23”.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *