Då vet du att du är redo att köra igång med din idé! Sluta förhala och visa dig för världen.

Att vara i ett kreativt flow är magiskt! Verkligen! När du är i kreativt skapande så ska du inte dela dina idéer med alla de som vill lösa allt och ta dig ner på jorden. Tillåt dig att sväva iväg med dina drömmar.

Jag skapar en supportgrupp för kreatörer. Vill du hänga på? Jag har inte tänkt klart…men, jag kommer att tänka på mig själv. Jag är ute efter att få energi av denna grupp. Tillsammans ska vi ge och ta. Kanske jag skapar flera grupper. Vi är många som behöver fart och energi för att röra oss framåt. Alla har inte den lyxen att ha kreativ support i sin vardag.Vi ska vara trygga med att dela med och motgång. Hitta nya infallsvinklar. Det ska inte vara ett forum för att älta samma saker hela tiden utan deltagare ska vara mottagliga för nya tankar och att ta action! Tänker att vi ska sammanstråla en gång i månaden. Hämta energi. Skapa kreativa tankar. Jag vill att vi är fem i varje grupp. Möte sker via Skype eller Zoom. Kommentera i blogg eller mejla mig om vem du är och varför du vill vara med så kanske du kan hänga på. Ja, det kommer att finnas en gratisversion men även betalversion som jag delar övningar och reflekterande frågor i, bland annat för att öppna upp för nya tankar och kreativa idéer.

Då vet du att du är redo.S

– Förhalning tar död på allt! Du tycker att det kan bli mer perfekt och väntar.

– När du förhalar för att du tror att du kommer att få mer självförtroende med tiden.

– Ingen är någonsin klar! Ge dig in och lita på att du löser saker och ting efter hand.

– Om du varje dag frågar dig om du är redo. Då är du det!

– Ta steget att göra ett åtagande som tar dig utanför din komfortzon. Det kräver mod och det klarar du!

– Allt går att lösa! Din vision om vart du vill komma kan ha många vägar.

– Dela ditt beslut med någon eller några som du vet kommer att vara ett stöd för dig. Chansen att du går till handling ökar!

Jag är medveten om allt detta och ska nu lyssna på mig själv. Tänk att jag vetat allt detta så länge och ändå inte tagit klivet fram! Alla dessa tankar; jag tar det imorgon, men inte kan väl jag, någon annan gör det mycket bättre osv…

Ingen gör det som jag. Det finns bara en Christine. Jag ska meditera en stund och känna efter hur framgång känns för mig.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *