17 kärleksfulla meningar till din partner.

Härom dagen var det kärlekens dag. Det är härligt med en dag att fira kärleken samtidigt är det så viktigt att hylla den alla andra dagar också. Att höra orden “Jag älskar dig” från någon du älskar är vackert. Det är en gåva av känslor man ger till varandra. Men “jag älskar dig” kan ibland slängas ut i luften av slentrian. Att istället möta varandras blick och säga orden till varandra är en mäktig känsla. En varm känsla rusar i hela kroppen.

Varför är det så viktigt att höra “Jag älskar dig” egentligen? Kanske känns det som en garanti för att kärleken är vid liv. Kanske det får oss att känna oss viktiga i denna människas liv.

Vi vill alla bli älskade och sedda för den vi är. 

Jag tror på kärleken. Jag tror på kärlekens betydelse och styrka. Det krävs så mycket mer än flyktiga “jag älskar dig” i förbifarten. Vi behöver stanna upp och se varandra. Lyssna på varandra. Verkligen lyssna. Ta oss tid för varandra. Strunta i alla måsten och hänga med varandra. Det finns små korta meningar som kan ha stor betydelse för att din partner ska känna sig sedd och uppskattad av dig. Det är de små detaljerna som kan göra stor skillnad.

Leta aldrig efter någon som ska göra dig komplett. Fokusera på att älska dig själv och då kommer din stora kärlek att komma till dig. Min stora kärlek vet hur man utmanar mig, han får mig att skratta och han förstår hur jag funkar. Jag älskar honom till månen och tillbaka.

17 kärleksfulla små meningar till din partner.

1. Ha en underbar dag älskling.

2. Jag vill ge dig en kram.

3. Jag är här för dig.

4. Jag lyssnar på dig.

5. Jag älskar att skratta med dig.

6. Jag har gjort kaffe till dig.

7. Hur mår du idag?

8. Jag längtar efter din kropp nära min.

9. Du får mig att känna mig älskad.

10. Jag hämtar dig ikväll.

11. Det ordnar sig.

12. Jag är stolt över dig.

13. Jag visste att du skulle fixa det.

14. Jag saknar dig.

15. Kryp in i min famn.

16. Kör ordentligt.

17. Sov gott älskling.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *