Häng med på 23 dagar av tacksamhet med en twist!

41

Talet tre kommer till mig hela tiden. Något ska skapas.
Den 21 Mars 2019 är 333 i numerologi.

“The power of 3 times 3 will set you free.”

Fullbordan. Nystart. Nytt Liv. Ny Tid.

Det är dags att blåsa liv i min tacksamhetsövning som jag körde i december. Jag möter så många människor med så mycket negativa tankar om sig själv. Som varje dag trycker ner sig själv och förminskar sig. Tänk när vi alla älskar oss själva på samma sätt som vi älskar våra barn, vår partner eller vårt husdjur. Även när ditt barn, partner eller ditt husdjur gör ett “misstag” så älskar du denna varelse lika mycket. Varför gör du inte detsamma med dig själv?

23 dagar av tacksamhet med en twist!

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt. Jag kommer att berätta mer om detta.

Du kommer att få ett “worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Det kanske låter självklart men hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag skapar en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla. Superviktigt!

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar om sig själv.

Vi kör igång den 21 mars men smygstartar med en förfest 3 dagar innan för att komma i rätt stämning och lära känna varandra. Kostnad är en symbolisk summa på 237 (2+3+7=12=1+2=3) kronor för att blåsa in energi. Har du varit med tidigare och vill hänga på igen så kostar det som vanligt 123 kronor.

Låter detta intressant? Kommentera med ett “YeY” (i bloggen inte på sociala medier)så skickar jag mer info till dig!

När de 23 dagarna är till ända så väntar en gåva från mig till alla deltagare och ett generöst erbjudande om att jobba vidare med mig.

Kram Christine

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

41 kommentarer

 1. Pingback: Vilket håll leder dina tankar dig?

 2. Pingback: Det är dags att ta små steg för att öka ditt mod att vara sårbar.

 3. Pingback: Så visualiserar du dina kreativa drömmar till verklighet.

 4. Pingback: 12 vanor som lyckliga kvinnor har.

 5. Pingback: Din känslighet är en magisk gåva som inte ska tryckas undan.

 6. Pingback: Alla kommer inte att gilla dig.

 7. Pingback: Imorgon börjar min #älskamigutmaning i min FB-kurs. Vill du hänga på?

 8. Pingback: Kliv ut ur komfortzonen och släpp tanken på perfektion.

 9. Pingback: 6 saker du kan fokusera på när din inre bedragare dyker upp.

 10. Pingback: 7 Tecken på att Universum försöker säga dig något.

 11. Pingback: 11 Affirmationer att säga Dagligen.

Lämna en tanke